НЕВЈЕРОВАТНО ЧУДО ВАСКРСЕЊА У БУГАРСКОЈ

У Бугарској се још почетком 30-их година садашњег вијека (мисли се на 20. вијек када је владика испричао ту причу – прим. прев.) догодио сљедећи невјероватан случај. Умро је дјечак од 14 година. Када су му вршили опијело он се наједном подигао из сандука и почео је неутјешно да плаче.

Извор иконе: avatars.mds.yandex.net

Рођаци, који су се у почетку били престрашили су касније пришли да га умирују и када су у томе успјели након пуно труда, упитали су га за разлог таквог, неутјешног плача а он им је испричао ово: „Када сам умро, одмах сам се нашао на оним мјестима у којима се грешници муче. Каква су им била ужасна лица, – не могу то да заборавим, а њихове муке нисам у стању да опишем. То је толико страшно да човјек то не може ни замислити. Затим су ме повели у рајске обитељи гдје сам видјео Пречисту Матер Божију како се моли за грјешнике и за читав свијет. Њено лице које се сијало од дивне, неземаљске љепоте бјеше измучено и сузе су лиле по њему. Видјевши ме, Она је рекла: „Нећеш остати овдје, – вратићеш се на земљу људима. Реци им да су ме измучили својим гријесима. Више немам снаге да се молим за њих, Ја малаксавам. Нека се сажале на Мене!“

Тај догађај је произвео потресан утисак по читавој Бугарској. Није ни чудо. Јер ако овај грјешан свијет постоји, онда то и јесте због тога, што је над њим раширен омофор Пречисте Дјеве Марије.

Епископ Антоније Сурожски

Са руског: Парохија Кравичка

Извор на руском: https://ok.ru/pravoslavnayavera/topic/65827798928216

Датум: 26. марта 2020. год.

Свако, па и дјелимично копирање материјала „Хришћанске приче“ без привођења линка на оригинални текст објављен на нашем веб-порталу, третира се као грубо кршење закона о ауторским правима.  ©Парохија Кравичка

3 Comments

  1. Помаже Бог. Како да се новчано помогне ђакону Николају који је усвојио 3 детета и спречио мајке да ураде абортус? Хвала унапред.

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s