ВЕЛИКО ПРОРОЧАНСТВО ПАТРИЈАРХА ИЛИЈЕ – ОГЊЕНИ КОЊАНИК ЈЕ ПРОЛЕТИО ПОРЕД А НАС ЈЕ СПАСИО ДЈЕЧАК

Пророчанства Патријарха Илије која су упозоравала православце!

Католикос читаве Грузије Патријарх Илија II се за вријеме недељне проповиједи обратио ка пастви и рекао им да је имао виђење. Рекао је да је видјео човјека огњене боје који је сједио на коњу, који је пролетио над његовом главом и исчезнуо. Затим му је пришао дјечак који је пљунуо на земљу, направио блато и нацртао себи крст на челу. Сагласно патријарховим ријечима то је био знак – уз помоћ Господа и Крста можемо побиједити болест. Колико ријечи тако уваженог старца пружају утјеху не само у Грузији, већ у цјелини код православаца?

Живимо у епохи великог Патријарха и његова пророчанства и виђења се увијек обистињују. То не види само слијеп. И вјерници Грузини, а и не само они, то већ дуго знају. Тако, напримјер, познато је да је у новембру говорио својој родици да види празне европске градове. Да људи плачу. И да су све зграде закључане. А многи су тада помислили да је то неко преувеличавање. Онда је звао исељенике да се врате у Отаџбину. У последњих пар мјесеци неколико пута је јавно говорио, обраћајући им се, да се што прије врате јер ће овдје бити боље заштићени. И говорио је да ће пожељети да побјегну одатле и да многи неће успјети у томе, да неће моћи. А људи су опет мислили како је то преувеличавање, гдје да се враћају, Европа је богата, они тамо раде, а шта да раде у Грузији. И ето, догодило се управо оно о чему им је причао. Многи емигранти не могу да се врате. Грузија је на једном од првих мјеста по благодати Пресвете Богородице и по раду наших изванредних љекара с тачке гледишта борбе са вирусом. Овдје су људи доста више заштићени. А тамо умиру. У иностранству је наших већ петоро настрадало. А у Отаџбини, слава Богу, још ни један није пострадао.

Патријарх Илија II
Извор: поисков.рф

А још је у једној од проповиједи говорио и позивао људе да детаљно перу руке. То је све документовано. И да се пере тијело и да се повећава ниво личне хигијене. А наши либерали су се бунили, какво је то сад патријархово обраћање?! И ето шта се десило! Даље је позивао грађане у урбанистичком дијелу говорећи им: не напуштајте ваше домове и посједе земље по селима по читавој Грузији јер ће вам они затребати много прије него што сте мислили. И сви су мислили, па шта, у продавницама се све продаје. Живимо у Тбилисију, Кутаисију, Батуми, шта ће нам та села и запуштене земље? Он је остарио па преувеличава и узалуд се брине. Све је у реду.

Стога за нас који га слушамо и који га волимо ово није новост.

Леван Васадзе

Са руског: Парохија Кравичка

Извор: https://tsargrad.tv/experts/velikoe-prorochestvo-ognennyj-vsadnik-proletel-mimo-a-nas-spas-rebenok_245463

Датум: 01. април 2020.

Свако, па и дјелимично копирање материјала „Хришћанске приче“ без привођења линка на оригинални текст објављен на нашем веб-порталу, третира се као грубо кршење закона о ауторским правима.  ©Парохија Кравичка

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s