КОМЕ СЕ ТРЕБА МОЛИТИ ДА БИСМО СЕ ИЗЛИЈЕЧИЛИ ОД КОРОНАВИРУСА?

Ово чудо које ћете прочитати испричао је свештеник Денис Каменшчиков сестри у Христу Јулији Трекозовој након разговора са једним руским игуманом. Причу коју јој је испричао она је објавила крајем марта ове године на руској страници „Святая святым“.

Свети Лука Кримски обавља операцију

Недавно сам путовао код једног игумана, мог познаника, ради исповјести. Баћушка се управо вратио из подмосковског скита гдје је провео одређено вријеме, одмарајући се од тешког бремена игуманског позива. Након исповјести смо мало попричали. Између осталог, испричао ми је за чудо чији су свједоци били братија из скита. Монасима су се, са молбом да се моле за њиховог болесног рођака, обратили неки људи. Његова плућа су била готово сасвим уништена. Браћа су почела да се моле за њега. Ти људи су онда испричали како је болесном одмах било лакше и да је заспао. А када се пробудио рекао је да му се у сну јавио светитељ Лука Кримски који га је пажљиво погледао и рекао: „Треба мјењати“. Ујутру се човјек пробудио потпуно здрав. Урадили су снимак и плућа су била чиста. Љекари су били у шоку. Никада тако нешто нису видјели. Рођаци су касније дошли да се захвале монасима за молитву. А што се тиче чудесног исцјељења, са сигурношћу су говорили да је светитељ Лука замијенио болеснику плућа.

Са руског: свештеник Дејан Ђуричић

Свако, па и дјелимично копирање материјала „Хришћанске приче“ без привођења линка на оригинални текст објављен на нашем веб-порталу, или позивања на извор, третира се као грубо кршење закона о ауторским правима. ©Парохија Кравичка

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s