БРАТУНАЧКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРАВЕ КЛУПЕ ЗА КРАВИЧКУ ПАРОХИЈУ

Вариоци друге и треће године братуначког Средњошколског центра чији је директор господин Драган Продановић тренутно раде на изради клупа које ће се налазити у црквеним портама кравичке парохије.

На саму идеју активног учешћа варилаца у изради клупа око наших храмова дошао је њихов професор господин Миленко Бато Стјепановић који је своју идеју и изложио локалном свештенику.

Убрзо се овој акцији прикључио и господин Борис Цвијетиновић из Зворника који је донирао средстава за набавку материјала неопходног за израду клупа. И тако смо сви заједно започели још једну радну акцију и једно дружење.

Сматрамо да овако нешто јесте одлична прилика да млади вариоци буду активно укључени у црквени живот и да ураде корисно дјело за свој народ.

Свима њима се искрено захваљујемо првенствено на прилици у којој ћемо сви заједно бити поучени о снази заједништва, шта је могуће урадити заједничким снагама и добром вољом, даље, на великом труду, енергији и раду и надамо се да ћемо ускоро видјети клупе постављене око наших светих храмова.

У данашњем разговору са директором средње школе договорена је плодна и разноврсна сарадња и у будућности.

Свештеник Дејан Ђуричић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s