Прослављена руска пјевачица Макsим о животу после смрти (После смрти се ништа не завршава, а све тек почиње)

По ријечима прослављене 38-годишње руске пјевачице Макsим (Марина Абросимова) она је била вјерница од дјетињства. Недељну Литургију је доживљавала као чаробну бајку. Она сматра да је важно да читав живот не изгуби то осјећање. Чекајући прво дјете, Марина се спремила за исповјест и упознала се са својим духовним оцем који ју је водио путем ка Богу. По ријечима оца Луке, Марина је урадила много за манастир, а с времена на вријеме долази у обитељ и извршава послушања.

„После смрти се ништа не завршава, све тек почиње“ изјавила је у једном интервју Марина након што је провела мјесец и по дана у вјештачкој коми и имала за то вријеме два прекида рада срца.

„Након тога када затворе поклопац мртвачког сандука ништа се не завршава, а све тек почиње. Када сам била у коми, налазила сам се у другој реалности. Имала сам јасну свијест о томе да је мој прави живот мање реалан. Осјећала сам се полетно, било ми је веома лијепо. То је био спокој. Страх од смрти нисам имала.“ – изјавила је она.

Свештеник Дејан Ђуричић

Свако, па и дјелимично копирање материјала „Хришћанске приче“ без привођења линка на оригинални текст објављен на нашем веб-порталу, или позивања на извор, третира се као грубо кршење закона о ауторским правима. ©Парохија Кравичка

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s