СИЛВЕСТЕР СТАЛОНЕ О ПОВРАТКУ ВЈЕРИ

Растао сам у хришћанској породици. Учили су ме да будем вјерник и покушавао сам да то и постанем, колико сам могао, док се једном нисам обрео у тако званом, реалном свијету. Суочио сам се са различитим искушењима и скренуо сам са пута. А онда сам направио много лоших избора.

Када сам постао успјешан холивудски глумац, неочекивано сам добио кључеве од царства бајки и био сам затрпан мноштвом искушња. И почео сам да вјерујем у своју славу. Тада сам без икакве сумње, скренуо са пута. Признајем то. И на крају сам схватио да треба да станем. Треба да престанем да сам контролишем свој живот и да дозволим Богу да то учини.

Што више идем у Цркву, што више увлачим себе у процес идења за Исусом, што више слушам Његову Ријеч и што ме више Он води за руку, тим више осјећам да притисак овога живота слаби.

Исус је извор снаге за свакога. А Црква је теретана за душу. Ви не можете сами себе тренирати. Потребно је да однекуд узмете знање и искуство. Потребно вам је нечије руководство.

Свештеник Дејан Ђуричић

Свако, па и дјелимично копирање материјала „Хришћанске приче“ без привођења линка на оригинални текст објављен на нашем веб-порталу, или позивања на извор, третира се као грубо кршење закона о ауторским правима. ©Парохија Кравичка

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s